Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen, de complete bestelling te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen [1] na de dag van ontvangst van uw goederen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u Crea-Mar Hobby [2] via een duidelijke verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier [klik hier voor PDF] voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de bestelling herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment heeft gedaan, inclusief de verzendkosten die u betaald heeft tijdens de bestelling, binnen 14 dagen van Crea-Mar Hobby terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Crea-Mar Hobby mag wachten met terugbetaling tot de goederen zijn ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

De kosten voor de retourzending dient u zelf te voldoen.

[1]          U ontvangt uw goederen op bijvoorbeeld zaterdag. U herroepingstermijn gaat in dit geval dan op zondag in.

 

[2]            Crea-Mar Hobby 

                Lekdijk 22

                2967 GA  Langerak ZH

                info@crea-mar.nl

Uitgesloten van herroepingsrecht:

Artikelen speciaal aangepast op uw verzoek zoals bijvoorbeeld een blister kralen die niet door de brievenbus past. De blister wordt op uw verzoek verwijderd, zodat de kralen wel door de brievenbus kunnen.


Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)    

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0.00 Totaal

Afrekenen

Fabrikanten